luni, 20 iunie 2011

Cum sa scapi de mesajele SPAM de la Orange si Vodafone

Hai sa spunem NU spam-ului de la cele doua retele de telefonie mobila. Sunt sigur ca multi sunteti stresati de mesajele primite de la cele doua companii cum ca sa participati sa castigati nu stiu cate "medaliarde" de Euro sau nu stiu cate "enspemii" de sms-uri sau minute.
Ca sa nu mai primiti astefel de mesaje,o sa va explic in cateva cuvinte ce trebuie sa faceti.

Pentru Vodafone:
Serviciul Divertisment "Stiati ca" se dezactiveaza trimitand un SMS cu textul STOP la 603 ;
Legat de MAXIMIA: Poti dezactiva serviciul prin apel la *100# sau prin SMS la 600 cu urmatorul text: stoph pentru horoscop; stopv pentru vreme; stopb pentru bancul zilei; stopm pentru maxima zilei; stope pentru info evenimente; stopc pentru info curs valutar; stopx pentru Maximia Channel ;

Pentru Orange:


Pentru a scapa de mesajele de la 123,se trimite SMS cu textul STOP la 100. Dupa trimiterea SMS-ului,vei primiti un mesaj cu textul "Cererea ta a fost inregistrata! Nu vei mai primi mesaje referitoare la promotia Orange! Pentru a participa din nou la promotie trimite SMS la 123! 0.89 EUR/SMS"
O alta metoda de a scapa definitiv de mesajele SPAM de la Orange,este sa trimiti un SMS la numarul 367 cu textul RENUNT. Dupa trimiterea SMS-ului,vei primi un mesaj cu textul "De acum nu vei mai primi informatii despre serviciile Orange. Daca te razgandesti, trimite gratuit un mesaj cu textul VREAU la 367."

9 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc frumos!
bancurile alea ma secau de creier si de credit
mersi

Anonim spunea...

am inceput sa primesc mesaje de la orange info cu program tv si nu stiu cum sa scap de ele, plus ca trebuie sa platesc o gramada. ajutor!!!

JustCosmin spunea...

Orange Info 311 este un serviciu cu tarifare suplimentara care ofera informatii din diverse domenii. Dezactivarea unor programari Orange Info se poate realiza:
- prin apel la 411 (apel gratuit);
- din meniul SIM Toolkit - de la optiunea OrangeInfo (anularea este insa disponibila pentru fiecare tip de programare in parte);
- prin mesaj scris gratuit cu continutul ANULTOT catre 311 - aceasta comanda anuleaza toate programarile (sintaxa comenzii de anulare trebuie sa contina doar ANULTOT, fara alte semne de punctuatie);
- de pe pagina WEB/ Servicii/ Info 311/ programare Info 311 pe web.

Bafta. Sper sa te ajute.

Anonim spunea...

Salut!

Primesc zilnic un mesaj de la Vodafone " Mesaj de informare generat automat: creditul tau este insuficient pentru a beneficia de serviciul solicitat(id 23041). Reincarca-ti Cartela Vodafone."...il primesc zilnic de 3 ori la rand:(

Cum pot sa scap de aceste mesaje?

JustCosmin spunea...

Suna la numarul 0800110610(netaxabil)pana iti raspunde cineva si spune-le sa-ti dezactiveze serviciul acesta. Daca nu ma insel primesti SMS de la numarul 1229, SMS care este tarifat cu 3E/SMS pe saptamana.
Bafta,sper sa reusesti.

Anonim spunea...

Am dat un sms la 1229 cu mesaj INFO

mi-a trimis un mail cu serviciile unde eram abonat

si am dat alt sms la 1229 cu mesajul STOP serviciu

unde serviu la mine a fost CURS

deci STOP CURS

si m-a dezabonat.
Multumesc de ajutor.

Simion Vlad spunea...

Salut,

Primesc in fiecare zi de 4-5 luni cate 7-8 mesaje de la Notificare :
Mesaj de informare generat automat: creditul tau este insuficient pentru a beneficia de serviciul solicitat (id 23130). Reincarcati Cartela.

Am incercat toata optiunile posibile sa scap si vad ca nu reusesc nici cum.. nici cei de la vodafone nu stiu despre ce ii vorba.

Ma poate ajuta si pe mine cineva va rog ? Nu as vrea sa renunt la cartela ca o am de 12 ani :)

Multumesc anticipat. Cu stima.

Cosmin T. spunea...

Salut Simion Vlad, ca si in cazul celorlalti, ai trei posibilitati pe care le poti incerca:
1. Tastezi *100# -> contul meu -> servicii active (sau divertisment) (nu mai stiu exact cum apare) si vezi ce servicii ai activate.
2. Suna la numarul 0800110610(netaxabil) si spune-i sa-ti dezactiveze serviciul activ.
3. Intra pe pagina de Facebook a celor de la Vodafone si trimite-le un mesaj privat cu numarul tau de telefon si mesajul care il primesti ("Mesaj de informare generat automat: creditul tau este insuficient pentru a beneficia de serviciul solicitat (id 23130). Reincarcati Cartela.") si spune-le ca daca incarci cartela automat ramai fara credit si ca nu e normal.
Daca nu reusesti cu primele doua metode, sigur se va gasi unu de la Vodafone sa-ti dezactiveze serviciul.
Bafta ;)

Anonim spunea...

Deci: legat de notificarile de la id23130, vodafone minte spunand ca nu stie de acest serviciu.Poate oare cineva sa traga bani din conturile lor pana nu exista un contract de acceptare intre parti ? Apeland 0312294735 si urmand idicatiile, puteti dezactiva aceasta capusa.